Contact : 0477 66 85 04

Missie

Voeding staat momenteel sterk in de kijker. De wetenschap hierover is in volle ontwikkeling. Misschien vind je de vele informatie verwarrend en wil je meer weten over de wetenschappelijke basis?

Of misschien heb je bepaalde gezondheidsproblemen en wil je graag weten hoe je met voeding deze klachten kan verlichten?

Misschien bezorgen je maaltijden en gewicht je vele kopzorgen en wil je graag een meer ontspannen relatie met voeding krijgen?

Mijn missie is je gezondheid en welzijn verbeteren door middel van voedings- en levensstijladvies. Je leert meer voeling krijgen met je lichaam en bewustere keuzes maken. Zodat gezond eten geen opdracht is, maar een natuurlijk proces, een leven lang.

Wat kan ik bieden?

Een persoonlijke aanpak voor iedereen die zijn levenskwaliteit en gezondheid wil verbeteren door middel van een evenwichtig eetpatroon en levensstijladvies. Volwassenen, kinderen en tieners zijn welkom! Individueel of als gezin. We bekijken samen je specifieke situatie en eventuele uitdagingen in je leven. Zo houden we niet alleen rekening met wat wenselijk is, maar ook met wat haalbaar is. Een goede samenwerking met andere artsen en hulpverleners is voor mij belangrijk. Zo zal een bestaande behandeling niet gewijzigd worden, tenzij na overleg met de behandelende arts of hulpverlener.

Wat kan ik niet bieden?

Ik ben geen huisarts. Voor acute ziekten en ongevallen doen patiënten beroep op hun huisarts.

Als arts ben ik getraind op het herkennen van mogelijk ernstige ziekten. Wanneer nodig (op basis van jullie verhaal of op basis van verder onderzoek), zal ik (met je toestemming) doorverwijzen naar de huisarts, voor bijkomend onderzoek.